На работна среща при премиера Бойко Борисов ще бъдат обсъдени

...
 На работна среща при премиера Бойко Борисов ще бъдат обсъдени
Коментари Харесай

Борисов си казва тежката дума за Перник

 

На работна среща при премиера Бойко Борисов ще бъдат разисквани всички разновидности за превъзмогване на водната рецесия в Перник и района.

Това стана ясно от думите на новия екоминистър Емил Димитров – Ревизоро, който разиска казуса в миньорския град с кмета Станислав Владимиров. Двамата оповестиха, че крайното решение за това кой от всички вероятни разновидности ще бъде определен, принадлежи на министър-председателя.

 „ Крайното решение е на този, който ще даде парите. Това е министър председателят. На мен той ми е шеф “, сподели министърът, който не заключи какви са вероятните разновидности, само че призна, че по някои от тях е имало разнообразни отзиви.

„ Аз се включвам преди два дни, многото работа е свършена преди този момент “, добави още Емил Димитров, който увери, че се търси трайно решение на казуса.

Работната среща ще се организира в събота, от 09.00 часа, в Министерски съвет. В нея ще вземат участие министрите на министрите на околната среда и водите Емил Димитров, на стопанската система Емил Караниколов и на енергетиката Теменужка Петкова. Там ще бъдат още кметовете на София и на Перник - Йорданка Фандъкова и Станислав Владимиров, регионалният шеф на Перник Емил Костадинов, както и представители на държавната и общинската администрация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР